Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«День» запустив нову версію сайта видання

13 грудня, 20:37

Наразі сайт працює у бета-режимі, тобто перебуває на стадії тестування. Проте вже зараз читачі «Дня» мають змогу скористатися багатьма перевагами оновленої версії. Треба сказати, що аудиторія засобів масової інформації дедалі більше прагне самостійно брати участь у створенні медіа-продукту. А для газети «День» динамічний та ефективний зворотній зв’язок із читачем завжди був одним із пріоритетів.

Головний редактор видання Лариса Івшина сформувала напрям роботи редакції у форматі 5D: окрім випуску щоденної газети та підтримки традиційних проектів (фотовиставки, Бібліотеки, Літньої школи журналістики), значна увага приділятиметься інтерактивним медіа-платформам — це й ініціатива «Самоосвіта он-лайн», і проекти, що реалізовуються на сайті «Україна Incognita» — «Інтелектуальна карта України», «Віртуальні екскурсії українськими музеями», і, власне, оновлена версія сайта газети. Ми старанно попрацювали, щоб відкрити перед вами, шановні читачі, нові можливості.

«Сайт «Дня» розроблено за кращими зразками світових онлайн-ЗМІ. Ми прагнули якнайкраще поєднати новинний та газетний контенти і при цьому зберегти унікальність кожного з них, — розповідає веб-редактор сайта Артем ЖУКОВ. — В Україні видань, що працюють за таким принципом, практично немає. Для створення сайта саме на такій основі були всі передумови. Адже «День» створює багато власного унікального продукту. Разом з тим ми не можемо не реагувати на сьогоднішні виклики — час вимагає від нас динаміки, щоденного цікавого контенту, врешті нових форм подачі матеріалу; і новий сайт дає нам таку можливість. Вдала візуалізація контенту та інтерактив — це ключові характеристики, у відповідність до яких ми прагнемо провести новий сайт «Дня».

Розробники значно спростили навігацію сайтом — тепер читачеві простіше знайти потрібний йому матеріал. Особливу увагу приділили відео та фото; формі подачі новин... Впевнені, читач легко помітить переваги.

Нагадаємо, що ми анонсували запуск нової версії сайту під час відкриття фотовиставки «День-2012». Тоді ж запустили своєрідну онлайн-промоцію у соціальній мережі «Фейсбук». Ми сподівалися зібрати тисячу лайків під скріншотом нового сайта. Утім, перепостів та лайків на сторінках друзів «Дня» було так багато, що завдання зібрати тисячу перестало бути актуальним. Ми відчули колосальну підтримку, за що щиро вдячні.

Утім, дотримуємося обіцянки нагородити п’ятисотого і тисячного лайкерів, хоча тисячний — це доволі умовно, позаяк їх було у декілька разів більше. Отож, серію книжок «Бронебійна публіцистика» отримують відповідно користувачі ФБ Alex AJ Oliynichenko та Олександр Приймак.

«Маєте багато цікавого! Дуже подобаються «Україна Incognita» та «Фотосезони». А від нового сайту очікую «тримання» руки на пульсі сьогодення і не забувати про історичне минуле нашої держави! Хоча, здається у вас із цим проблем немає!» — зазначив у коментарі «Дню» Alex AJ Oliynichenko. А Олександр Приймак відзначив глибокий політичний аналіз ситуації в Україні та її історії, що завжди мають місце на сторінках газети. Звичайно, таку планку ми прагнемо втримати і в онлайн-версії, адже, нагадуємо, контент друкованого видання та сайту відтепер не збігатимуться.
А Руслану Величко ми вирішили нагородити тому, що вона була чи не найактивнішою у підтримці нашої ініціативи. «Бажаю газеті «День» у подальшому тримати інтелектуальну планку, щоб і надалі було так само цікаво читати матеріали відділів «Економіка», «Україна Inсognita», «Політика». І ще особливого натхнення фотографам «Дня», щоб і далі тримали таку високу планку у своїй роботі», — сказала Руслана.

Дякуємо за підтримку!

Колектив «Дня»

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати