Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Вінниці спецпризначенці зіграють у футбол

27 липня, 19:05

1 серпня Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО проведе у Вінниці І турнір з футболу серед військових спеціального призначення. На стадіоні вінницької школи № 35 у футбольному поєдинку за «Кубок героїв спецназу» змагатиметься 6 футбольних команд – нинішні спецпризначенці та ветерани. Турнір відбудеться з нагоди подвійного військового свята – Дня десантна та Дня військово-повітряних сил України, штаб яких базується у Вінниці.

«Ідея турніру полягає в тому, щоб об’єднати на одному стадіоні військових спеціальних підрозділів, тих які воюють на сході і захищають нашу землю, – каже голова Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО Анатолій Слівінський. – Ми прагнемо показати широкому загалу їхню силу, міцність і витривалість. Також цей дружній матч має на меті вшанування пам’яті загиблих на Донбасі Героїв спецназу. Ми у великому боргу перед хлопцями, які поклали своє життя за світле майбутнє нашої держави. Завжди пам’ятатимемо про їхні подвиги. Цим спортивним змаганням хочемо довести, що лише гуртом, разом ми непереможні, сильні і могутні».

По завершенні змагання усім учасникам турніру будуть вручені грамоти, пам’ятні відзнаки, а також призи від спонсорів. Команда-переможець отримає «Кубок героїв спецназу» і можливість змагатися за першість в Україні із володарем «Кубку героїв десантури» (футбольний матч за який планують провести 2 серпня у Житомирі на базі дислокації 95-ої бригади). Футбольний двобій володарів «Кубку героїв Спецназу» та «Кубку героїв десантури» проведуть у Києву, на одному з найкращих футбольних полів міста.

 

Оксана Собко, Вінниця

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати