Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Пісні претендентів конкурсу Євробачення-2024 відомі: у кого більше шансів на перемогу

Порівняння шансів на перемогу (згідно з букмекерськими прогнозами) учасників конкурсу
26 березня, 14:24

Вже через пару місяців відбудеться найбільший пісенний конкурс Європи – Eurovision 2024. На сьогодні усі номінанти успішно презентували свої пісні – деякі з них уже стали справжніми хітами у різних країнах світу, зібравши тисячі переглядів та позитивних коментарів від слухачів з усієї планети. Всі новини про пісенний конкурс викликають реальний ажіотаж, а фахівці шоубізнесу та букмекерські контори регулярно оновлюють свої прогнози та формують нові рейтинги практично щодня. Охочі можуть ознайомитись з актуальними прогнозами Eurovisionworld. Ім'я переможця стане відомим 11 травня – після закінчення гранд-фіналу конкурсу. Крім того, цього року глядачі отримають більше часу на голосування за своїх фаворитів: зміна правил змагання дозволить аудиторії швидше віддавати свої голоси учасникам, не чекаючи кінця церемонії, а також дасть змогу висловити свої симпатії всім глядачам із країн, які не беруть участь у Євробаченні.

 

Кому пророкують тріумф?

 

На першому рядку всіх рейтингів знаходиться учасник з Хорватії – Марко Пуришич, більш відомий як Baby Lasagna. Представлена ​​ним пісня Rim Tim Tagi Dim описує довгу дорогу молодого хорватського хлопця до пошуків щастя в іншій країні.

Міжнародне журі вразило унікальне виконання та поєднання кількох жанрів у пісні Марко. Крім того, меломани з усієї Європи позитивно оцінили її неординарний текст: у ньому йдеться про простого селянина, якому довелося продати свою корову заради міста мрії, де він почне життя з чистого аркуша, сумуючи за своїми близькими.

Сам музикант говорив представникам видань, які висвітлюють новини шоубізнесу, Що пише пісні ґрунтуючись лише на особистих переконаннях та уподобаннях, не дотримуючись будь-чиїх вказівок. Виконавець намагається з гумором підходити до соціальних проблем, створюючи оригінальну лірику для своїх треків.

 

Прогнози для України

 

Раніше букмекери стверджували, що вирогідним цьогорічним переможцем стане дует з України. Протягом тривалого часу трек Teresa & Maria розташовувався на перших рядках рейтингів. Крім того, спільна пісня виконавиць Alyona alyona та Jerry Heil стала вірусною в інтернеті, зібравши рекордну кількість прослуховувань на популярних стрімінгових сервісах.

Надалі список очолила Хорватія. Але попри часту зміну прогнозів, Україна продовжує посідати друге місце у топі. Розрив між претендентами на тріумф не такий значний, тому ситуація може різко помінятися будь-якої хвилини.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати