Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

В ISW вважають, що до передачі зброї від США росія може змінити цілі атак та посилити удари по Україні

24 квітня, 16:07

 

Російська федерація може посилити обстріли України, а також змінити цілі атак, щоб вразити транспортну інфраструктуру, логістику та військові склади.

Про це пише Рубрика, посилаючись на звіт Інституту вивчення війни (ISW).

Як вважають американські аналітики, погрози глави Міноборони рф Сергія Шойгу щодо нібито намірів росії посилити свою ударну кампанію свідчать про те, що окупанти можуть змінити цілі своїх атак.

"Російські війська, ймовірно, посилять удари безпілотниками та ракетами найближчими тижнями, щоб максимально завдати шкоди українській інфраструктурі та оборонно-промисловій базі до того, як прийде допомога з США", – вважають фахівці.

Орім того, в ISW припускають, що російські війська найближчими тижнями можуть посилити наступальні операції до того, як Україні надійде військова допомога від США.

"Зосередженість Шойгу на російських наступальних операціях поблизу Часового Яру, на захід від Авдіївки, а також на захід і південний захід від Донецька вказує на те, що російські війська, ймовірно, посилять наступ у цих районах", підкреслили у звіті.

Аналітики також нагадали про атаку на об'єкти транспортної інфраструктури в Дніпропетровській області 19 квітня.

Вони припускають, що росіяни можуть повторити та розширити ці ударинайближчими тижнями, щоб перекрити українські наземні лінії зв'язку.

 

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати