Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Зараз шанс для іноземних оборонних компаній локалізувати власне виробництво в Україні» – Гліб Канєвський

24 квітня, 17:44
Фото mil.gov.ua

«Міністерство оборони повинно забезпечувати військових якісними засобами індивідуального захисту вчасно та в повному обсязі, повідомляє Міністерство оборони України. Для цього Департамент політики закупівель відомства працює над удосконаленням правил закупівель, що має призвести до зростання конкуренції серед постачальників ЗСУ», – зазначив керівник Департаменту політики закупівель Міноборони України Гліб Канєвський на зустрічі з представниками компанії NFM Group (Королівство Норвегія).

Сторони обговорили можливості постачання продукції NFM до Збройних Сил України. NFM Group – норвезький виробник засобів індивідуального захисту для військових.

«Міноборони — це найбільший інвестор в Україні в оборонно-промисловий комплекс. Закупівельні агенції міністерства закуповують на десятки мільярдів гривень озброєння та тилового майна. Зараз шанс для діючих вітчизняних виробників розширити бізнес, а для іноземних компаній – локалізувати власне виробництво в Україні», – наголосив Гліб Канєвський.

Нагадаємо, Міністерство оборони України довело до «Державного оператора тилу» перелік та обсяги необхідних закупівель, а також бюджетні асигнування на 12 місяців. Це дозволить бізнесу краще планувати свою роботу. Крім того, нещодавно Міноборони запросило до співпраці нових виробників бронежилетів, шоломів та окулярів.

В зустрічі з NFM Group також взяли участь представники ЗСУ, Мінекономіки, МВС та «Державного оператора тилу».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати