Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Нідерланди обіцяють оприлюднити фінальний звіт про причини катастрофи Боїнга до жовтня

01 липня, 21:47
Фото Reuters

Рада з питань безпеки Нідерландів, яка займається розслідуванням обставин катастрофи Боїнга МН-17,  передала усім країнам, залученим до розслідування, проект фінального звіту щодо причин катастрофи літака. Про це йдеться у листі, який Рада з питань безпеки направила в Міжнародну організацію цивільної авіації (ІКАО).

"Проект фінального звіту щодо розслідування причин катастрофи та прийняття рішення стосовно маршруту літака був представлений 2 червня акредитованим представникам країн, які беруть участь у розслідуванні", - йдеться у повідомленні.

Згідно з правилами ІКАО, країни мають 60 днів щоб надати свої коментарі. Після цього Рада з питань безпеки оцінить подані зауваження та підготує фінальний звіт, який планує опублікувати  у першій половині жовтня цього року. У Радбезі нагадали, що розслідування проводиться відповідно до стандартів та рекомендацій ІКАО.

Рада з питань безпеки Нідерландів очолює міжнародну слідчу групу, куди, крім голландських експертів, входять спеціалісти з України, Малайзії, США, Росії, Великої Британії та Австралії.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати