Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Податківці на Донеччині попалися на хабарі у 100 тисяч гривень

01 серпня, 19:29

У Донецькій області при отриманні хабара у сумі 100 тис. грн. правоохоронці затримали керівних працівників фіскальної служби. Про це повідомили в Управлінні інформаційної політики і з питань преси Донецької військово-цивільної обласної держадміністрації.

"31 липня "на гарячому" під час передачі хабара у сумі 100 тис. грн. правоохоронними органами були затримані начальник управління податкового і митного аудиту ДФС у Донецькій області, а також головний державний інспектор одного з відділів, який структурно відноситься до цього управління", - зазначається у повідомленні.

У обладміністрації зазначили, що працівники фіскальної служби вимагали неправомірну нагороду від керівника одного з підприємств Краматорська за сприяння у заниженні суми санкцій за податкові правопорушення.

Операцію по затриманню проводили співробітники об'єднаного штабу Центрального управління СБУ в районі проведення АТО спільно з Головною військовою прокуратурою ГПУ. Грошові кошти вилучені, тривають процесуально-слідчі дії.

Про факт здирства стало відомо особисто голові Донецької військово-цивільної обласної держадміністрації Павлу Жебрівському, який передав інформацію для перевірки силовикам.

Глава області закликає громадян повідомляти про будь-які прояви корупційних дій з боку державних службовців на території Донбасу. Подібні випадки будуть належним чином вивчені і розслідувані, завірили в обладміністрації.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати