Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Бойові дії посилюються на Луганщині, - Москаль

03 червня, 10:22
Фото прес-служби Геннадія Москаля

На Луганщині знову йде посилення бойових дій, повідомляється на сайті очільника обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

Протягом учорашнього вечора, 2 червня, та ночі обстріли та перестрілки відбувалися в кількох напрямках на лінії розмежування вогню. Опівночі в Станиці Луганській український блокпост перед мостом через Сіверський Донець обстріляли спочатку з автоматичної зброї, а потім з мінометів. Обстріли з перервами тривали понад дві години. Системи життєзабезпечення в селищі не постраждали, даних про поранених чи загиблих не надходило. Після 12-ї ночі з мінометів було обстріляно також український блокпост при в’їзді в Катеринівку (Попаснянський район біля Золотого). Вогонь вівся з окупованого Молодіжного. Всього було випущено 15 мін, інформація про наслідки обстрілу зараз з’ясовується.

Перестрілки за автоматичної зброї та гранатометів протягом ночі відбувалися на околиці Трьохізбенки, між Кримським і Сокільниками (Новоайдарський район) та в Щасті. Крім того, учора після 21-ї години й до півночі знову був обстріляний крайній блокпост у с. Родина, через який здійснюється перетин лінії розмежування на окуповані території та в зворотному напрямку. Вогонь зі снайперської гвинтівки, а потім протитанкової рушниці та крупнокаліберного кулемета ДШК вівся боку окупованої Михайлівки. У результаті обстрілів ніхто з українських військових не поранений і не загинув.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати