Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

В Івано-Франківську міліція вилучила у місцевого жителя зброю, набої та гранати

04 березня, 22:12

Працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС в Івано-Франківській області у рамках проведення оперативно-профілактичної операції "Зброя та вибухівка" сьогодні вилучили із помешкання жителя Івано-Франківська чималий арсенал зброї та боєприпасів. Про це інформує прес-служба облуправління міліції.

За інформацією, правоохоронці запідозрили одного з іванофранківців у незаконному зберіганні зброї. Під час санкціонованого обшуку в оселі чоловіка міліціонери натрапили на сховок із підпільним арсеналом. У ньому було дев'ять корпусів гранат Ф-1 та РГД-5, 13 запалів до них, дві мисливські гладкоствольні рушниці та два карабіни іноземного виробництва, ствол до кулемета калібру 7,62 мм разом з механізмом, дві сигнальні ракети, автомат іноземного виробництва з магазином і глушником та пістолет «ПМР-9 мм» з 8 патронами в магазині, майже 650 патронів різного калібру.

Все вилучене направили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при облуправлінні МВС. Одночасно правоохоронці встановлюють походження зброї і боєприпасів та мету їх зберігання.

Власника арсеналу затримали. Вирішується питання щодо оголошення йому підозри у вчиненні кримінального правопорушення за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

У міліції також інформують, що декілька днів тому працівники УБОЗу вилучили два пістолети і рушницю, які незаконно зберігали інші мешканці Івано-Франківська. За цими фактами теж проводять розслідування.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати