Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Благодійна акція «Добро переможе» зібрала майже 150 тисяч грн для дітей з раком крові

04 вересня, 15:36

Мережа супермаркетів VARUS підвела підсумки акції «Добро переможе». За два місяці реалізації проекту від продажу акційних товарів вдалося зібрати 147 464,02 грн. Зібрані кошти будуть спрямовані на допомогу дітям з раком крові.

Нагадаємо, що акція «Добро переможе» проводилася з 25 червня по 19 серпня. За її умовами при купівлі товарів, виділених спеціальними цінниками, в магазинах мережі VARUS 1% від їх вартості перераховувався до Благодійний фонд (БФ) «Таблеточки» для допомоги дітям з раком крові. Акція пройшла за підтримки брендів-партнерів: ТМ VARTO, ТМ «Галичина», ТМ «Злагода», ТМ «Рута», ТМ «Жокей», ТМ Tess, ТМ Greenfield, ТМ «Дзвени Гора», ТМ «Біола», ТМ Lacalut , ТМ Jardin.

Також було оголошено збирання коштів через офіційні сторінки VARUS на Facebook і Вконтакте. Для цього необхідно було «лайкнути» або зробити «перепост» публікації про акцію «Добро переможе». За кожну таку дію в БФ «Пігулки» перераховувалися 1 або 2 гривні, відповідно. За допомогою активності користувачів в соціальних мережах вдалося зібрати майже 1600 гривен.

Разом завдяки акції «Добро переможе» в БФ «Пігулки» було передано 149 054,02 грн.

«Ми дуже вдячні, насамперед, нашим покупцям за участь в акції, а також партнерам-торгівельним маркам, які відгукнулися на ініціативу VARUS. Я впевнена, що кожен з нас, навіть здійснюючи невеликі дії, може зробити світ кращим. Акція «Добро переможе» показала відмінний відгук покупців, завдяки чому вдалося зібрати таку суму. Надалі ми плануємо продовжувати співпрацю з благодійним фондом «Таблеточки» і сподіваємося, що спільно зможемо здійснити ще не один проект і допомогти дітям», - зазначила Катерина Огуряева, директор департаменту маркетингу мережі супермаркетів VARUS.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати