Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На Львівщині розпочалися чотири пластові табори

07 липня, 17:58

На Львівщині розпочалися чотири пластові табори. Зокрема, йдеться про табори поблизу населених пунктів Славське («Пори року»), Стрільбичі («Тінь лісу»), Східниця  («Пленер- 2014» ) та у національному парку «Сколівські Бескиди» («Звитяга-2014»).

Про це «Дню» повідомили у Львівській ОДА і додали, що табори мають на меті розвиток молоді, її виховання та поглиблення знань з історії України. Також учасники  таборів практикуватимуться у куховаренні, картографії, виживанні серед природи, мандрівництві, природознавстві, наданні першої медичної допомоги. А ще діти опановуватимуть теоретичні та практичні навики мистецьких ділянок –  спробують бути гончарами, живописцями, вишивальницями.

Крім того, проходитимуть стандартну пластову програму та фізичну підготовку. Одне слово, набуватимуть нових знань та вмінь, які будуть корисними в подальшому житті. Табори відбуватимуться за сприяння управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації та МО „Пласт – Національної скаутської організації  України”, повідомляє Тетяна КОЗИРЄВА, «День», Львів. Фото Євгена КРАВСА.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати