Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Ярмарок "Різдвяний Арсенал" пройде у Києві з 17 по 21 грудня

09 грудня, 17:43

Мистецький Арсенал гостинно запрошує усіх на ярмарок "Різдвяний Арсенал", який відбудеться з 17 до 21 грудня!

 …Саме тут ваші чарівні мрії стануть реальністю, адже магія різдвяного настрою складається із безлічі ледь помітних деталей – із вашого бажання зробити близькій людині найкращий подарунок, із зустрічей та часу, проведеного із близькими, із запахів меду, кориці і мандаринів, із блиску ялинкових прикрас, брязкотіння срібних дзвіночків і відлуння колядок і щедрівок…

На відвідувачів чекає чарівна різдвяна атмосфера, а також – подарунки на усі смаки, найновіші дитячі книжки, ялинки та ялинкові прикраси, авторські листівки, найбільший ярмарок рукотворів, майстер-класи, вистави, розваги, казкові читання, різдвяні солодощі та частування!

У ПРОГРАМІ ЯРМАРКУ:

- Подарунки для дітей і дорослих від кращих майстрів України

- Дитячі та мистецьки книги

- Майстер-класи та читання казок

- Музична сцена, ігри, ласощі

- Інноваційний освітній проект АРСЕНАЛ ІДЕЙ

19 грудня на маленьких відвідувачів "Різдвяного Арсеналу" чекає незабутня зустріч зі Святим Миколаєм!

З 17 до 21 грудня Інноваційний освітній проект для дітей та підлітків АРСЕНАЛ ІДЕЙ підготував для юних відвідувачів та їх батьків серію різдвяних воркшопів, презентацій та багато цікавих сюрпризів! Новорічні листівки, побажання, малюнки, сувеніри – все це можна буде виготовити своїми руками і подарувати дітям, які особливо потребують нашої уваги і тепла.

АРСЕНАЛ ІДЕЙ запрошує маленьких школярів та дошкільнят відвідати оновлені Лабораторії Мистецтва, Науки, Інновацій, Art&Book, Фінансів та Біології, які традиційно працюють паралельно з кожним проектом Мистецького Арсеналу, взяти участь в активностях та навчаннях від компаній Майкрософт, Сингента та Ощадбанк.

АРСЕНАЛ ІДЕЙ запрошує дітей вимушених переселенців зі Сходу України відвідати проект на безоплатній основі за умови реєстрації. Адреса для реєстрації: [email protected]

На гостей Різдвяного Арсеналу чекає колекція унікальних арт-ялинок – авторських інсталяцій, створених молодими українськими художниками у співпраці з партнерами проекту АРСЕНАЛ ІДЕЙ.

Протягом грудня долучайтеся до благодійності разом з АРСЕНАЛОМ ДОБРИХ СПРАВ, який продовжить свою роботу на РІЗДВЯНОМУ АРСЕНАЛІ.

 

ДОВІДКОВА ІНФОРМАЦІЯ:

ГОДИНИ РОБОТИ:

17 грудня – відкриття ярмарку з 15:00 до 21:00

(вхід за запрошеннями, акредитацією, вхідними квитками)

18-21 грудня – з 11:00 до 20:00

21 грудня  –  з 11:00 до 18:00

Загальна вартість вхідного квитка –  50, 00 грн., пільгового квитка – 20,00 грн. Пільговий вхід дійсний для учнів (старших 12 років), студентів, пенсіонерів за наявності відповідного документу. 

Безкоштовний вхід для дітей до 12 років, інвалідів 1-2 групи, військовослужбовців строкової служби, учасникам АТО, музейним працівникам, членам спілки художників (за наявності посвідчення).

ПРЕС-СЛУЖБА МИСТЕЦЬКОГО АРСЕНАЛУ:

[email protected] (для акредитації)

Тел.: +380 44 288 52 26

МИСТЕЦЬКИЙ АРСЕНАЛ

вул. Лаврська 12

Тел./факс: +380 44 288 52 25

artarsenal.in.ua

facebook.com/Mystetskyi.Arsenal

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати