Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На Луганщині попрощалися з земляком, загиблим в АТО рік тому

11 серпня, 10:48
Фото Наталії Войнової

Віталій Птіцин прослужив на кордоні два місяці. У серпні минулого року зв'язок з ним перервався. Імовірно, він загинув в районі села Дякове Антрацитівського району - між Луганською та Донецькою областями.

Сергій Власенко - начальник Черкаського навчального центру прикордонної служби України розповів «Дню», що в 6 серпня 2014 прикордонна колонна виходила з оточення і була підбита ополченцями. Згодом він особисто бачив в мережі інтернет зняте терористами відео їхньої підбитої бронемашини з обгорілими тілами.

За словами Сергія Власенка, знайти тіла загиблих товаришів по службі допомогли волонтери пошукової організації «Чорний тюльпан», які слідували за їхніми маршрутом. Дані бійця встановили завдяки експертизі ДНК. Загиблому було 34 роки. У нього залишилися дружина і трирічна дочка.

За офіційною інформацією, на сьогоднішній день не встановлено місцезнаходження ще чотирьох військових прикордонної служби, які навчалися в Черкаському центрі. Поки ведуться пошуки зниклих бійців, ще залишається надія на те, що вони живі.

Наталія Войнова, Луганська область, фото автора

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати