Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Черкасах просто неба розпочався мистецький проект на підтримку армії

12 червня, 09:52

Твій талант на допомогу армії – із таким закликом у місті щосереди та щочетверга на Європейській площі проходитиме мистецький вечір, присвячений благодійному збору коштів для підтримки бійців, що захищають кордони на сході нашої країни.

Проект був започаткований ще у вересні минулого року, а цього тижня розпочався його другий сезон. Літнім вечором у центрі міста, у час, коли багато людей повертаються з роботи, встановили сцену та запропонували усім небайдужим взяти участь у концертах і продемонструвати  глядачам свій талант.

Організатор культурно-дозвіллєвої діяльності Черкаського міського будинку культури імені І. Кулика Оксана Савенко, що займається власне підготовкою і проведенням концертів, зазначає: «До проекту долучаються усі творчі небайдужі черкащани та мешканці інших міст України. Учасники не мають вікових обмежень, можуть бути з різним рівнем підготовки та професіоналізму, мистецькими і музичними уподобаннями. Відгукуються і пропонують свою допомогу особи будь-якого роду діяльності. Нещодавно до нас підійшла молода дівчина, за фахом перукар, розповідає, що може робити зачіски, поширювати інформацію, бути волонтеркою».

Під час мистецьких виступів стоятиме скринька для збору благодійних коштів, які у подальшому Центр допомоги армії спрямовуватиме на потреби військових у зоні АТО.

Інна МОЛЧАНОВА, Черкаси, фото авторки

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати