Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Табалов запевнив, що залишиться опозиціонером

14 грудня, 17:46

Андрій Табалов заявив, що не збирається писати заяву до фракції «Батьківщини», але при цьому залишиться опозиціонером. Про це він повідомив на прес-конференції в Кіровограді.

«Так, я не написав заяву до фракції «Батьківщини» і тепер уже не буду писати. Я поясню, чому не зробив цього на першому засіданні фракції. Для мене виборча кампанія була дуже нелегкою, уже тоді я мав певні сумніви щодо співпраці. Я розчарувався у співпраці з «Батьківщиною», яка була складною і не узгодженою. Планувалася плідна робота, а на ділі - тільки бійки. Я позафракційний і не планую входити ні до «Батьківщини», ні до фракції Партії регіонів», - заявив депутат.

Він також зазначив, що готовий довести своїм виборцям, що вони зробили правильний вибір.

«Сьогодні я не ховаюся від людей і від камер. Розумію, що хтось, може, і розчарований. Я можу вибачитися перед кіровоградцями за те, що не проінформував їх заздалегідь. Але я конкретними справами доведу, що вони зробили правильний вибір. І я залишаюся опозиціонером. Кожне питання я буду розглядати окремо і голосувати особисто, моєю карткою ніхто не користувався».

За матеріалами сайту
"Утренний город"

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати