Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

"Правий сектор" вибачився за дії хуліганів у Львові

16 лютого, 13:52

Група неповнолітніх із "Правого сектора" зірвала концерт групи "Тінь сонця" у львівському палаці спорту "Україна", повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС у Львівській області.

Вони намагалися прорватися на сцену і завдали тілесні ушкодження музикантам. У результаті їхніх дій було зірвано концерт, на якому були присутні близько 400 осіб.

Міліціонери виявили в палаці спорту та вилучили піротехнічну гранату, пневматичний пістолет і пневматичний револьвер, камуфляжну маску і два посвідчення організації "Правий сектор".

В "Правому секторі" офіційно визнали причетність їхніх активістів до інциденту і вибачилися перед музикантами.

"Правий Сектор офіційно визнає причетність його представників до конфлікту, який стався під час концерту "Тіні сонця"у Львові 15 лютого і приносить вибачення п.Сергею Василюку та іншим музикантам групи", - йдеться в заяві Центрального штабу ПС, оприлюдненій у ВК.

Зростання чисельності "Правого сектора" призводить до того, що час від часу в його ряди вливаються люди, які не мають достатньої дисципліни, зазначено у повідомленні.

"Відповідально заявляємо, що винні у львівському інциденті будуть покарані згідно із законами революційного часу і покинуть лави Правого сектора", - запевнили в ПС.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати