Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

"Свободівці" направляються на схід і південь України спілкуватися з місцевими жителями

16 лютого, 15:09

Депутати від партії "Свобода" створюють мобілізаційні групи і направляються з ними в східні та центральні регіони України для спілкування з місцевими жителями про ситуацію в країні.

"На цей момент депутати від "Свободи" майже всі роз'їхалися по східних і центральних областях України  від будинку до будинку, від району до району ми повинні йти і нести українцям правду", - повідомив лідер політсили Олег Тягнибок на народному віче в неділю в Києві.

Він закликав протестувальників приєднуватися до таких мобілізаційних груп.

Крім того, лідер "Свободи" згадав про акцію, заплановану на вівторок з метою здійснити тиск на український парламент на шляху проведення конституційної реформи.

Він зазначив, що суть вимог - повернення до редакції Конституції 2004 року. "Влада поки не горить бажанням піти назустріч народу, але нам потрібно тиснути. Ми все, що потрібно, зробимо у Верховній Раді України, наші 169 парламентаріїв від трьох опозиційних фракцій. Але ми просимо вас - нам потрібна ваша допомога зовні, нам потрібен ваш рішучий наступ і тиск поза парламентом", - підкреслив він.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати