Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Опозиція блокує трибуну (фото)

18 лютого, 10:02

Робота Ради заблокована. Вхід до президії Ради з боку спікера Володимира Рибака та віце-спікера Руслана Кошулинського заблокований. Президію спікера зайняли декілька опозиційних депутатів, біля трибуни знаходяться ще близько 20 народних обранців.

Раніше народний депутат Леся Оробець написала у своєму фейсбуці: "В кабінеті Рибака. Вмовляємо зареєструвати зміни до Конституції. Поки як мокре горить".

"Рибак - без змін. Не зареєструю! Не дозволю!", - додала вона.

Нагадаємо, сьогодні о 10 годині мало відкритися пленарне засідання Верховної Ради України.

Журналіст Сергій Андрушко повідомив у фейсбуці: "Парламент відповідно до порядку денного не планує вирішувати політичну кризу в країні. Пропонуються закони проектів про суддів, гуртожитки..."

Додамо, зараз під Радою мітингують прихильники ПР.

Також, сьогодні о 9 годині ранку активісти вирушили з Майдану Незалежності до Верховної Ради. Вони вимагають від Ради прийняти рішення щодо врегулювання ситуації в країні, а саме - прийняти закон про повернення Конституції 2004-го року. Активістів не пускають до урядового кварталу.

Леся Оробець пізніше повідомляє у соціальній мережі: "На Шовковичній силовики почали застосовувати світлошумові гранати. Озброєні помповими рушницями форт-500Т"

 

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати