Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Коломойського закликають повернутись у політику

19 січня, 09:13
Фото із архіву "Дня"

Екс-главу Дніпропетровської ОДА, бізнесмена Ігоря Коломойського просять повернутись у публічну політику України. Відповідну петицію зареєстрували на сайті громадських петицій AVAAZ.

"Громадянське суспільство в Україні змогло замінити державу в чомусь, але не в усьому. У лютому 2014 Ви прийняли рішення очолити Дніпропетровську область, а де факто - країну, і поєднання влади і суспільства дало той небувалий порив патріотизму, який дозволив врятувати Україну від поглинання варварським російським світом. Ми зрозуміли, що ми інші. Що ми українці. Що росіяни та євреї і кримські татари України і всі інші крові в цій країні люблять її і не допустять її падіння. Що ми гідні. Що у нас є гордість і честь. Що ми можемо об'єднатися і самоорганізуватися. Що ми можемо довести державне будівництво до кінця", - йдеться в повідомленні.

Також у петиції засуджуються дії теперішньої влади.

"Зараз Україна знову одна перед усім світом, як це вже було 16 січня. Нам ніхто не допоможе. Президент узурпував владу суду і прокуратури. Президент на свій розсуд міняє конституцію, і ми можемо знову залишитися без країни. Переговори з Росією в Мінську були сепаратними. Світу не важливо, буде Україна існувати чи ні", - йдеться в тексті.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати