Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Нацгвардія отримала бронеавтомобілі "Raptor" на базі "КрАЗів", - Аваков

22 листопада, 19:07
ФОТО АРТЕМА СЛІПАЧУКА / «День»

Нацгвардія отримала на озброєння спеціалізовані бронеавтомобілі "Raptor" на базі "КрАЗів". Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Спеціалізований бронеавтомобіль Raptor - АРС - КрАЗ. Машина для перекидання підрозділів в умовах бойової обстановки. На базі шасі КрАЗ 6322. Стійкий - маса 25,2 тонни. Бронезахист стандарту STANAG 4569. Обладнана броньованим склом і бійницями. Можливість, при необхідності, вести бій безпосередньо в русі. Броньована капсула для 24 бійців – знімна. Можливість використання у вигляді стаціонарного пункту оборони (блокпоста) з автономним кондиціонуванням, опаленням та аварійними люками", - повідомив міністр.

"Відмінна машина! Додаємо стаціонарні великокаліберні кулемети в люках з короною захисту зверху, і машина готова до бойових умов. Це одна з двох версій бронемашин такого класу на базі "КрАЗа", що ми замовили для Нацгвардії. Якщо пам'ятаєте почали осені ми вже взяли аналогічні модулі, виготовлені київської "Практикою", - повідомив він.

"На підході КрАЗ – Шреки", - додав Аваков.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати