Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Глухові спроба змінити головного редактора комунальної газети завершилася скандалом

21 грудня, 22:12
Фото з Facebook Олени Єськіної

Сьогодні, 21 грудня, у Глухові міський голова Мишель Терещенко разом з активістами намагався зняти з посади головного реактора комунальної газети, який, за словами міського голови, працював на екс-регіоналів з минулої влади. 

Про це написала громадська активістка Олена Єскіна на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, у Глухові колишні регіонали захопили редакцію газети "Народна трибуна".

"Глухів. Незаконний озброєний підрозділ R7 колишніх регіоналів, який, як стверджують глухівчани, брав активну участь у Антимайдані, захопив комунальне підприємство Глухівської міської ради редакцію газети "Народна трибуна" та влаштував бійки не сходах, не пускаючи Глухівського міського голову, депутатів міської ради, журналістів та громадськість для забезпечення виконання законного рішення Глухівської міської ради щодо заміни керівника зазначеного комунального підприємства", - написала вона.

Терещенко на своїй сторінці у Facebook повідомив про те, що буде займатися очищенням Глухова від приватного озброєного формування екс-регіонала Деркача - "Р7".

"Зараз будемо займатися очищенням Глухова від приватного озброєного формування колишнього регіонала Деркача - "Р7", яке досі чомусь керує місцевою поліцією та перешкоджає виконанню законних рішень органів влади, а також діяльності посадових осіб та депутатів", - зазначив Терещенко.

Глухів. Незаконний озброєний підрозділ R7 колишніх регіоналів, який, як стверджують глухівчани, брав активну участь у Ан...

Опубліковано Оленою Єскіною 20 грудня 2015 р.

Зараз будемо займатися очищенням Глухова від приватного озброєного формування колишнього регіонала Деркача - "Р7", яке д...

Опубліковано Michel Terestchenko 21 грудня 2015 р.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати