Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Справу щодо заборони КПУ зняли з розгляду суду

25 травня, 12:07
Фото Костянтина Гришина

Київський окружний адміністративний суд знімає з розгляду справу про заборону Компартії України за позовом Міністерства юстиції та Державної реєстраційної служби України.

"Враховуючи направлення адміністративної справи №826/9751/14 до Київського апеляційного адміністративного суду, розгляд справи у призначений судом час у судовому засіданні 27.05.2015 є неможливим, тому суд знімає з розгляду адміністративну справу №826/9751/14 за позовом Міністерства юстиції України та Державної реєстраційної служби України до Комуністичної партії України про заборону політичної партії, призначену на 27 травня 2015 року о 10 год. 00 хв", - йдеться у повідомленні прес-служби.

У листопаді минулого року Окружний адміністративний суд Києва призупинив розгляд позову Мін'юсту про заборону діяльності КПУ, таким чином частково задовольнивши захисту КПУ.

Однак у грудні 2014 року Київський апеляційний адміністративний суд скасував ухвалу Окружного адміністративного суду м. Києва про зупинення провадження у справі про заборону діяльності Комуністичної партії України та направив цю справу до суду першої інстанції для подальшого розгляду.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати