Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Євген Марчук: Команда Порошенка допустила тактичну помилку, Яценюка - стратегічну

25 липня, 15:19
Фото з архіву "Дня"
Рішення Арсенія Яценюка піти у відставку - це стратегічна помилка. Про це пише на своїй сторінці у Фейсбуку колишній голова СБУ, Прем'єр-міністр України (1995-1996 рр.), екс-секретар РНБО Євген Марчук.
 
"Вчорашній політичний землетрус, хоч і не дуже сильний, але гуркоту наробив багато. Думаю, переважна більшість людей, до яких належу і я, давно переконались в тому, що нинішня Верховна Рада має зійти з політичної арени. І бажано як найскоріше. Але те, як це було зроблено вчора виглядає недалекоглядно, а головне не дуже грамотно з точки зору державного упраління", - зауважив він.
 
"Я уявляю собі тих командирів бригад і батальйонів, які вибивають бойовиків і російські спецнази із нашої землі, майже щоденно втрачаючи своїх бійців. Про що вони після такого дійства думають (без питального знака). Ми знаємо, які у них проблеми із забезпеченням. А тепер у них за плечима, тобто в тилу ще і урядова криза. І із уст Прем'єра у Верховній Раді вони і їх рідні вдома узнали, яка у них перспектива по фінансовому і матеріальному забезпеченню і не тільки. Далі не буду продовжувати, що це означає саме зараз у воєнний час. Які б сьогодні не подавались виправдовування обох сторін, але цілком очевидним уже є те, що команда Президента Порошенко допустила тактичну помилку по способу і технології вирішення такого важливого рішення, а команда Прем'єра і сам Арсеній Петрович допустили крупну стратегічну помилку. Чи є за цим хтось третій? Побачимо. Але виходити із цього цугцвангу потрібно негайно. Недаремно Держдума раділа. Хоча і на канікулах", - повідомив Марчук.
 

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати