Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Колишніх президентів та високопосадовців позбавили пільг, - Кабмін

26 листопада, 17:22
Фото АПУ

Кабінет міністрів завершив процедуру позбавлення колишніх високопосадовців різних привілегій та пільг. Про це повідомив міністр Кабінету міністрів Остап Семерак після засідання уряду, передає "УНН".

"Ми завершили процедуру позбавлення колишніх високопосадовців пільг і різних привілегій. Уряд ініціював це рішення в березні, ми зверталися з проектами розпоряджень Президента, які він після обрання схвалив і підтримав уряд", - сказав він.

Як уточнив Міністр, Кабмін скасував низку розпоряджень, якими забезпечувалися санаторно-курортне, автомобільне, медичне обслуговування колишніх президентів, колишніх прем'єр-міністрів, колишніх прокурорів тощо.

"У них не буде тепер покоївок, не буде держава оплачувати дачні будиночки, наприклад, в Конча-Заспі. Не буде безкоштовного медико-санітарного обслуговування, утримання секретарів, які передбачалися", - зазначив Семерак.

"Просто різні категорії високопосадовців мали різні пільги. Ми сьогодні вже завершили цей етап. І з чистою совістю ідемо далі. І говоримо, що колишні високопосадовці і теперішні повинні жити по таких стандартах як живе суспільство", - додав міністр.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати