Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

За добу бойовики 126 разів обстріляли сили АТО

28 січня, 09:36
Фото Reuters

Терористи після 18 години вчорашнього вечора продовжували вести вогонь по позиціях наших військових та мирних населених пунктах з різних видів озброєння.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Згідно із ним, на Луганському напрямку з мінометів та артилерії вони неодноразово вели вогонь по населених пунктах Щастя, Станиця-Луганська, Вільхове, Сокольники, Трьохізбенка, Кримське та Макарове. Із реактивних систем залпового вогню БМ-21“Град” обстріляли Нижньотепле.

На Донецькому напрямку з мінометів та артилерії двічі обстріляли Гранітне та Опитне, а також Піски, Мар’їнку, Славне, йдеться у повідомленні.

В напрямку Дебальцевого терористи з мінометів обстріляли населені пункти Кумшацький, Нелепівку, Майорськ. З РСЗВ БМ-21 “Град” вели вогонь у напрямку Дебальцевого та один раз Чернухіного. Наші військові відкривали відкривали вогонь у відповідь, подавляючи вогневі точки противника.

Розпочинаючи з 22.30-00.45 відбулося два бойових зіткнення в районах Піски-Водяне та Новобахмутівка. Банформування, отримавши організовану відсіч відступили.

Загалом за добу бандити 126 разів обстріляли позиції наших військових.

Ніч в районі Маріуполя пройшла спокійно, зазначають у прес-центрі АТО.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати