Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Нємцов збирався оприлюднити докази участі військових РФ на Донбасі, – Порошенко

28 лютого, 14:35
Фото Артема СЛІПАЧУКА, "День"

Борис Нємцов обіцяв оприлюднити докази участі російських збройних сил у конфлікті на Донбасі. Про це під час перебування у Вінниці повідомив Президент України Петро Порошенко, передає "Укрінформ".

"Декілька тижнів тому я мав з ним розмову, як будувати стосунки між Україною і Росією. Таким чином, як ми хотіли б їх бачити. Борис задекларував, що має оприлюднити переконливі докази участі російських Збройних сил в Україні. Хтось дуже цього боявся. Борис не боявся, кати боялися. Вони його вбили", - сказав Президент.

За його словами, Нємцов був великим другом України і великим патріотом Росії. Людиною, яка як міст пов'язувала наші держави, вибудовувала ті стосунки між Україною і Росією, які хотіли б бачити українці.

Порошенко зазначив, що Нємцов є символом росіянина, який щиро і з повагою ставився до України, людиною, яка боролась і віддавала все можливе для того, щоб захистити свободу у своїй державі.

"Першого березня він мав виходити на марш на чолі багатотисячного мітингу, щоб продемонструвати, що є інша Росія, яка любить Україну, поважає права людини, для якої свобода - не пустий звук. І заради свободи і демократії він був готовий віддати своє життя", - наголосив Глава держави.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати