Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Місцеві вибори не відбудуться у 271 населеному пункті Донбасу

28 серпня, 21:38
Фото Миколи Тимченка, "День"

Місцеві вибори, які призначені на 25 жовтня 2015 року, не пройдуть на тимчасово окупованих територіях в 125 населених пунктах Донецької області та 146 - Луганської області. Про це повідомили у прес-службі ЦВК.

Розглянувши відповідні подання Донецької та Луганської обласних військово-цивільних адміністрацій, комісія взяла до відома перелік районних, міських, районних у містах, сільських, селищних рад Донецької та Луганської областей, чергові вибори депутатів яких та відповідних сільських, селищних, міських голів згідно з постановою ВР на 25 жовтня 2015 року не призначено, - повідомила прес-служба.

"Зазначені ради знаходяться на територіях, які Верховною Радою України визнано тимчасово окупованими. У Донецькій області нараховано 125 таких рад, у Луганській області - 146. Питання щодо неможливості проведення чергових виборів депутатів окремих районних, міських, районних у містах, сільських, селищних рад Донецької та Луганської областей та відповідних сільських, селищних, міських голів буде розглядатись Центральною виборчою комісією окремо, до оголошення про початок виборчого процесу місцевих виборів 25 жовтня 2015 року", - підкреслюють у прес-службі ЦВК.

Рішення Комісії з цього приводу буде грунтуватися на поданнях Донецької та Луганської обласних військово-цивільних адміністрацій, оскільки подання відповідної інформації законодавством віднесено до повноважень вказаних органів.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати