Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Луцьку відбудеться благодійна виставка-продаж авторських світлин волонтера Руслана Теліпського

29 січня, 14:45
Фото надані автором

Цю виставку її автор Руслан Теліпський назвав «50 сторінок атласу» і проводить урамках проекту «Меценати для солдата», координатором якого він є. Він – випускник факультету міжнародних відносин Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, відомий, крім нинішнього свого активного волонтерства, тим, що нещожавно відвідав вже 50 країну у світі, і скрізь фіксує на фотоапарат пам’ятники Тарасу Шевченку.

Автор хоче поділитись з лучанами своїм цікавим доробком, надихнути кожного на мандри, розказати секрети, як можна довго та дешево мандрувати, розповісти цікаві історії з власного досвіду.

На  фотокартинах будуть представлені цікаві ракурси людей, а також агломерації, природа, визначні та історичні місця, різні краєвиди, життя української діаспори та цікаві миттєвості, що упродовж 10 років автор побачив на власні очі і закарбував на камеру.

Будь-яку світлину можна буде замовити, придбати, а частину коштів організатори спрямують для допомоги українським військовим та родинам загиблих воїнів, чим і займається у рамказ проекту «Меценати для солдата» Руслан Теліпський, повідомляє Наталія МАЛІМОН, «День», Луцьк.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати