Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Протягом минулої доби на Донбасі спостерігачі ОБСЄ зафіксували 58 вибухів

27 листопада, 17:25

Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ за 26 листопада зафіксовано 58 вибухів в Донецькій та Луганській областях. Про це йдеться у щоденному звіті СММ ОБСЄ за 26 листопада.

"Кількість порушень режиму припинення вогню в районі навколо донецького аеропорту залишається на тому ж рівні в порівнянні з попереднім днем. Із залізничного вокзалу СММ ОБСЄ зафіксували 13 невизначених вибухів. В підконтрольній уряду Лазарівці (44 км від Маріуполя), СММ чули 9 невизначених вибухів в 1 кілометрі від їх позиції", - зазначається в звіті.

Також, в підконтрольній уряді Трьохізбенці СММ чули два вибухи в 1 км від своєї позиції і припустили, що це було тренування на полігоні. Вісім вибухів було зафіксовано з їх позиції в Муратовому, що підконтрольне уряду.

"СММ моніторили безпекову ситуацію в підконтрольних "ДНР" Ясинуватій, Вуглегірську, Горлівці та підконтрольних уряду України Зайцевому, Майорську та Карбоніті, де проводяться роботи з розмінування за участі СММ. Тут не було помічено ніяких порушень режиму тиші", - говориться в звіті.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати